dimecres, 6 de maig de 2009

Alguns aspectes generals sobre els portàtils i les connexions a Internet


-Més de 125.000 estudiants de primària i secundària disposen ja d’un ordinador portàtil per cursar els seus estudis a partir dels diversos projectes posats en marxa per varis centres educatius espanyols, segons fonts del sector. Tenint aquestes xifres en compte i les de l’alumnat de 5è de primària i 4º d’ESO d’escoles publiques i concertades, el compromís del Govern ascendiria a uns 2.5 milions d’ordinadors portàtils en els pròxims dos anys
- La mitjana d’alumnes per ordinador a España durant el curs 06-07 era de 5,7 a la pública i 10 a la privada (incloent la concertada). Als Estats Units, Àustria, Canadà i d’altres països hi ha almenys tres ordinadors per cada 10 alumnes.
-Al Regne Unit, entorn el 80% de les aules tenen una pissarra digital. A España les estimacions diuen que estan entre el 10% i 20% de les aules.
- El 98% de les escoles Espanyoles estan connectades amb Internet, la mitjana europea es del 67%

-El 51% de les aules de secundaria i el 36% de les de primària tenen accés a Internet.
-El 80% dels alumnes de l’ESO no utilitzen mai o quasi bé mai l’ordinador en la majoria de les matèries. L’Ús de l’ordinador més habitual enter els alumnes es el de jugar i escriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada