dilluns, 9 de març del 2009

Ens endinsem en el món de les tecnologies!!

Durant la setmana passada vam estar treballant amb diferents programes. Un d'ells especialitzat en el tractament de la imatge, el GIMP. És un programa totalment gratuït amb el que hem pogut retocar imatges, tant la mida com els píxels o altres qualitats de les imatges.
En la pròxima actualització trobarem una imatge retocada amb algun programa de tractament d'imatges com: el Photoshop, el Picasa, el Picture it Express o el mateix Gimp.

Per altre part en la sessió de dimecres vam estar treballant amb l'Audacity, un programa lliure i de codi obert que ens permet "jugar" amb la música, editant i gravant sons nous. Durant una estona vam estar investigant el programa i editant una frase prèviament gravada per nosaltres mateixes, un cop finalitzat hem guardat el so en format mp3, ja que l'Audacity ens ho permet fer. Finalment vam compartir la nostre tasca amb els altres companys amb la carpeta compartida de l'assignatura.

Per finalitzar la setmana vam estar treballant amb una eina del Google, totalment desconeguda fins el moment per mi, es tracta del Google Docs. Es tracta d'una aplicació que ens ofereix la possibilitat de crear, compartir i publicar documents en línia. Durant una estona vam poder investigar la seva utilització i crear documents compartits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada